Alumnileden

Al afgestudeerd maar alsnog lid worden bij SV Dices? Dat kan! Schrijf je in als alumnilid voor slechts €7,50 per jaar.

SV Dices biedt alumnileden de kans om ook na de studietijd nog in contact te blijven met de oud-studiegenootjes. Een aantal keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd om zo de contacten te bewaren. Ook wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en activiteiten.

Naast dat je activiteiten kunt volgen bij SV Dices, kun je binnen de studievereniging ook zelf activiteiten organiseren. Zo kun je praktijkervaring opdoen en netwerken in het werkveld. Maar bovenal heb je een hele gezellige en leerzame tijd bij SV Dices.

Lijk dit jou leuk? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in mail het naar secretaris@svdices.nl

Inschrijfformulier Alumnileden