Commissies starten

Welkom op de actieve ledenpagina van Dices! Onder actief lid wordt verstaan dat je een steentje bijdraagt aan het bestaan van de vereniging. Omdat SV Dices nog zo jong is, hebben wij veel baat bij enthousiaste studenten die graag iets willen betekenen voor de vereniging en daarnaast ook willen werken aan ontwikkeling op persoonlijk vlak.

Op welke manier kan je je inzetten voor de vereniging?

Allereerst kan je gewoon lid worden en deelnemen aan activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Immers, zonder leden geen vereniging. (voor nu is de ledenadministratie nog gesloten, echter vind er elke maand een borrel plaats in Café de Doos! Hier is iedereen welkom. Kijk voor overige activiteiten op onze FB-pagina SV Dices)

Daarnaast kan je ook een commissie starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstarten van een activiteitencommissie waarbij je je bezig houdt met het verzinnen van leuke activiteiten voor de vereniging of sluit je aan bij de introductiecommissie om het vetste intro te organiseren voor de nieuwe eerstejaars studenten!

Wij zijn druk op zoek naar commissieleden!! Kijk onder de kopjes introductiecommissie en activiteitencommissie voor de vacatures

N.B. omdat Dices nog een jonge vereniging is, staan wij open voor allerlei ideeën van buitenaf, ben je creatief of heb je inspiratie voor een leuke activiteit, twijfel niet om contact op te nemen met ons.

Lijkt een functie in een commissie van de vereniging je nu heel leuk? Mail dan vooral voor meer informatie naar:

bestuursvdices@gmail.com