Commissies starten

Welkom op de actieve ledenpagina van Dices! Onder actief lid wordt verstaan dat je een steentje bijdraagt aan het bestaan van de vereniging. Omdat SV Dices nog zo jong is, hebben wij veel baat bij enthousiaste studenten die graag iets willen betekenen voor de vereniging en daarnaast ook willen werken aan ontwikkeling op persoonlijk vlak. 

Op welke manier kan je je inzetten voor de vereniging? 

Allereerst kan je gewoon lid worden en deelnemen aan activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Immers, zonder leden geen vereniging! Je kunt je altijd aanmelden als lid en bent welkom bij één van onze vele activiteiten die wij organiseren. Kijk voor onze activiteiten ook vooral op onze activiteitenpagina en op onze socials, zoals instragram en facebook pagina voor SV Dices!

Daarnaast kan je ook deelnemen aan een commissie of een commissie starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstarten van een reiscommissie waarbij je je bezig houdt met het verzinnen van een reis voor de vereniging of sluit je aan bij de introductiecommissie om het vetste intro te organiseren voor de nieuwe eerstejaars studenten! Kijk ook vooral op de pagina van onze commissie om te kijken wat de commissie inhoudt. 

N.B. omdat Dices nog een jonge vereniging is, staan wij open voor allerlei ideeën van buitenaf, ben je creatief of heb je inspiratie voor een leuke activiteit, twijfel niet om contact op te nemen met ons. Dit kan via bestuur@svdices.nl ! Lijkt een functie in een commissie van de vereniging je nu heel leuk? Mail dan vooral voor meer informatie naar: 

bestuursvdices@gmail.com

Onze sponsoren