Activiteitencommissie

De activiteitencommissie van SV Dices '18-'19 bestaat uit:

Voorzitter: Twilla Tahitu
​Secretaris: Britt te Winkel
​Penningmeester: Lisanne Kroes
​Intern: Nathalie Wollinga
​Extern: Irene Vogelij

Contact: activiteitensvdices@gmail.com

IMG_6865.JPG

Van links naar rechts: Britt te Winkel, Irene Vogelij, Twilla Tahitu, Lisanne Kroes, Nathalie Wollinga

Hoi!
Ik ben Britt te Winkel, 20 jaar oud en secretaris van de activiteitencommissie van SV Dices. Ik ben op dit moment tweedejaars student. Het is ontzettend leuk en leerzaam om samen met de andere commissie leden activiteiten te bedenken en te organiseren! Naast mijn studie ga ik graag naar festivals en feestjes, roei ik bij Aegir en houd ik er van om gezellige dingen te doen met vrienden.

Hoi, Ik ben Irene Vogelij en ik ben 24 jaar.
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Sinds dit schooljaar ben ik actief lid geworden van de activiteitencommissie SV Dices.
Dit betekent dat ik vooral bezig ben met het organiseren van activiteiten voor de leden van de vereniging.
Wij zorgen voor de leuke uitjes en wij geven de leden de kans om van meerdere kanten het vak logopedie te leren kennen.
Ik vind het een hele eer en uitdaging om de beginnende studievereniging tot een groot succes te brengen.
Tot bij één van onze activiteiten!!!

Hoi! Ik ben Twilla Tahitu, een 2e jaars logopedie studente van 21 jaar. Als voorzitter van de activiteitencommissie probeer ik samen met rest van de commissie activiteiten te verzinnen die ervoor zorgen dat de leden verdieping krijgen in logopedische onderwerpen. Maar ook het organiseren van activiteiten die mensen met elkaar in contact brengen is een doel van onze commissie. Mijn functie heeft ervoor gezorgd dat ik netwerk en mij professioneel heb ontwikkeld. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of lekker op de bank met Netflix. Ik hoop jullie te zien bij alle aankomende, toffe activiteiten!

Hoi! Mijn naam is Nathalie Wollinga, ik ben 22 jaar en ik zit op dit moment in het tweede jaar van Logopedie. Ik zit in de activiteitencommissie van SV Dices als commissaris intern. Wij zorgen voor leuke activiteiten en verder ben ik verantwoordelijk voor het contact met onder andere studieverenigingen. Naast mijn studie heb ik een oppasbaantje, werk ik in de buitenschoolse opvang, en houd ik van zingen.