Promo/fotocommissie

De promo/fotocommissie van SV Dices '18-'19 bestaat uit:

Voorzitter: Roos Havinga
Secretaris: Mahalia Westra
Penningmeester: Femke van Roeden
​Intern/extern: Jitske Lanting

​Contact: promosvdices@gmail.com

Foto_promo.jpeg

Van links naar rechts: Jitske Lanting, Femke van Roeden, Roos Havinga, Maaike Schüller, Mahalia Westra.

Hii! Ik ben Jitske Lanting! Mijn rol bij SV Dices is commissaris intern. In onze studievereniging houd ik mij net als de andere promo-leden bezig met het up-to-date houden van de social media en het promoten van nieuwe activiteiten. Naast mijn studie, vind ik vriendinnen en leuke feestjes ook erg belangrijk!

Hey! Mijn naam is Femke van Roeden, ik ben 20 en ik ben de penningmeester van de promocommissie bij sv Dices. Ik houd mij bezig met het promoten van leuke en leerzame activiteiten door het ontwerpen van mooie posters, flyers en social media posts. Daarnaast houd ik er ook van om lekker te voetballen en biertjes te drinken.

Heyhoi! Ik ben Roos Havinga, 20 jaar en ik ben voorzitter van de promocommissie. Ik vind de promocommissie erg leuk omdat het je de kans geeft je creatief te uiten via het maken van posters en social media posts. Naast mijn studie ben ik dol op theater, wandelen en thee.

Hoi! Mijn naam is Maaike Schüller, en ik ben de commissaris extern bij sv Dices. Samen met de andere leden van deze commissie zorg ik voor de poster, flyers en natuurlijk het promoten van activiteiten binnen onze verenig via de social media! Naast mijn studie snuif behoorlijk wat cultuur op.

Hi! Mijn naam is Mahalia Westra, en ik ben de secretaris van de promo commissie bij sv Dices. Samen met de andere promo-leden verzorg ik de social media en maak ik posters voor alle activiteiten en borrels.

Naast mijn studie schilder ik graag en houd ik natuurlijk ook van goede feestjes en festivals!